Moeder verwennen in Ridderzaal

Moeder verwennen in Ridderzaal
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

Troon je moeder mee naar de Ruïne! Komende zondag mogen bezoekers van dit historische monument zelf ‘het lekkers’ dat meegenomen wordt opeten in de ‘Ridderzaal’. Bij goed weer picknicken in de tuin, die ooit de Binnenplaats van het kasteel was, mag ook.

Natuurlijk mag iedereen ook op deze Moederdag de moeders in het zonnetje zetten! Voor koffie, thee, limonade en fris kun je bij de Ruïne terecht. Aansluitend verzorgt Aagje de Vertelster een speciale Rondleiding voor jong tot oud en trakteert zij op het sprookje over een Moeder die niemand mag vergeten.

Kies uit 4 tijden: 10-12 uur, 11:30-13.30 uur, 13-15 uur en van 14:30 tot 16:30 uur. Het eerste uur is voor het lekkers in de ‘Ridderzaal’ of de ‘Tuin’, het tweede uur voor de speciale Moederdagrondleiding. Inclusief entree: € 7,50 (kinderen 0 t/m 3 jaar gratis). Reserveren: www.hoenu.nl regio Haarlem. Op Moederdag is de ruïne open van 9:30 tot 17 uur; Velserenderlaan 2, Santpoort-Zuid, www.heerlijkheid-brederode.nl