‘Concurrentie houdt iedereen scherp’

‘Concurrentie houdt iedereen scherp’
Lettinga, Adema, Kluijskens, Verdikt, Van Leeuwen.

De trainers van de nieuwe zaterdagselectie van IJVV Stormvogels hebben in augustus voldoende te kiezen. De meeste spelers, ook die van de zondagselectie, geven aan dat zij de club trouw blijven. De beide eerste teams worden samengevoegd tot één grote selectie.

”De concurrentie neemt toe en dat houdt iedereen scherp’’, zegt Sjaak Lettinga, volgend seizoen eindverantwoordelijk voor het eerste zaterdagteam. ”We werken toe naar een situatie waarin sprake is van een intensieve samenwerking tussen het eerste en tweede elftal. Volgend seizoen is er één technische staf waarbij ik optrek met Marco Adema en Rick Kluijskens, keeperstrainer Rob Verdikt en hersteltrainer Paul van Leeuwen.”

Over de doelstelling is de oud-speler van Ajax, Telstar, Volendam en Helmond Sport duidelijk: meedoen om het kampioenschap. “De club wil binnen een paar jaar terug naar de tweede klasse. Ik denk dat dat mogelijk is.”