Eerste bewoonster opent De Molenweid

Eerste bewoonster opent De Molenweid

Mevrouw Otten-Van Delft, 92 jaar en eerste bewoonster van De Molenweid, heeft met het doorknippen van het lint om het gebouw de locatie in Velserbroek officieel geopend. Er is een jaar gewerkt aan de bouw.

“Het is een plek waar de bewoners het leven zoals ze dat gewend zijn zo veel mogelijk kunnen voortzetten”, aldus Leontien Molenkamp, teammanager bij Zorgbalans. Vanaf eind april nemen de nieuwe bewoners hun intrek in de 30 appartementen. De zorg en ondersteuning wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeften.

Velison Wonen en Zorgbalans realiseerden De Molenweid samen om te voorzien in de behoefte aan woonruimte voor ouderen uit Velserbroek, IJmuiden, Velsen en Haarlem-noordmet een intensieve zorgvraag die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De Molenweid zoekt vrijwilligers Meer informatie: www.vrijwilligerbijzorgbalans.nl