“Toekomst Stormvogels ziet er goed uit”

“Toekomst Stormvogels ziet er goed uit”

IJVV Stormvogels beschikt over een trouwe groep sponsors, die de club al jaren ondersteunt. Zij bundelden hun kennis in een stichting, die als klankbord fungeert voor het bestuur. Ook zij willen naar de zaterdag.

‘De wereld verandert en het is goed dat de club daarop inspeelt’, zegt Kees van der Vlugt, voorzitter van de stichting Sponsoring IJVV Stormvogels.‘Het is een noodzakelijke stap om een toekomstbestendige vereniging, die 105 jaar bestaat, te blijven. De leden denken er gelukkig net zo over.’

Van der Vlugt is al jaren onder de indruk van de positieve houding van de Stormvogels-vrijwilligers. ‘Afspraak is afspraak. Natuurlijk wordt er weleens geklaagd, maar ze stropen altijd de mouwen op en gaan aan de slag. De capaciteit van de mensen die zich inzetten voor de club is enorm.’