Vonk verlaat aan eind seizoen Telstar

Vonk verlaat aan eind seizoen Telstar
Vonk had Edgar Davids als stagiair.

Na volgens de club intensieve besprekingen besloten Telstar en trainer Michel Vonk de samenwerking aan het eind van dit seizoen te stoppen. Gezamenlijke conclusie is dat er de afgelopen drie seizoenen enorme stappen zijn gemaakt, zowel organisatorisch als financieel economisch.

De technische organisatie staat als een huis en er is een voor onze club weergaloos transferresultaat geboekt, aldus Telstar. ”Spelers zijn beter geworden en het vertoonde spel, hoewel wisselvallig, is goed tot zeer goed te noemen.” Pieter de Waard, algemeen directeur: ”Met Michel vertrekt de meest allround hoofdtrainer en technisch manager die ik bij de club mee heb gemaakt”.

De club gaat zich nu beraden en trachten om op de meest korte termijn een waardige opvolger aan te stellen. Vonk: ”Ik ben Telstar dankbaar voor de kans die zij mij hebben gegeven en ben trots op hetgeen ik de afgelopen drie jaar bij deze club heb neer kunnen zetten”.