Eerste namen Dutch Valley 2017

Eerste namen Dutch Valley 2017
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

Vier en een half uur genieten tijdens Dutch Vally! Organisator UDC maakt alvast de eerste namen van de programmering voor het hoofdpodium van Dutch Valley bekend. Lange Frans is erbij en Willeke. Welke Willeke? Alberti natuurlijk.

Naast een eigen optreden neemt Lange Frans Frederiks tevens de algehele presentatie van het hoofdpodium voor zijn rekening. Met meer dan honderd artiesten, verdeeld over negen podiums, is Dutch Valley het grootste nationale festival waar met pop, hiphop, rock, dance en Nederlandstalige smartlappen alle populaire muziek genres van Holland (tussen 13:00 en 23:00 uur) aan bod komen.

De avondprogrammering van het hoofdpodium wordt in de tweede helft van april bekend gemaakt. De programmering van de overige acht podiums komt tussen half april en mei rond. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band treden op het hoofdpodium in de Middag Jukebox verder Broederliefde, Jan Smit, Diggy Dex, JW Roy, O’G3NE, Ali B, Tino Martin, 3JS, Wolter Kroes, Gers Pardoel, Kraantje Pappie, Bizzey, en Mart Hoogkamer op.