Gratis toegang bij ‘Telstar Vrouwen’

Gratis toegang bij ‘Telstar Vrouwen’
Foto poster Telstar VVNH.

Vrijdag 31 maart spelen de Witte Leeuwinnen vanaf 19:30 uur thuis tegen Achilles ’29. Om met zo veel mogelijk toeschouwers achter hen te kunnen staan en de Witte Leeuwinnen naar de overwinning te juichen, is de toegang gratis.

Jessie Belderok en Mandy Borst, stagiaires van Telstar VVNH, staan voor een grote uitdaging. Ze moeten het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid zo vol mogelijk zien te krijgen. Om die reden roepen ze alle IJmondianen op om naar deze wedstrijd van de Witte Leeuwinnen te komen.

Jessie en Mandy in hun oproep aan de supporters van Telstar: ”Wij hebben uw hulp nodig! Daarom hebben we dit persbericht naar RTV Seaport gestuurd. Ons doel is het promoten van de wedstrijd tegen Achilles’29. Wij willen iedereen in Velsen betrekken bij het vrouwenvoetbal van Telstar VVNH”.

%d bloggers liken dit: