Vanaf zondag nieuw politiek programma op RTV Seaport

Vanaf zondag nieuw politiek programma op RTV Seaport
© Foto RTV Seaport / PR

Vanaf zondag 19 maart komt RTV Seaport met het nieuwe tv-programma Plein 45. Dit programma geeft op toegankelijke wijze duiding aan de politieke actualiteit en belangrijke ontwikkelingen in de gemeente Velsen en de regio. In de eerste aflevering gaat het vooral over de strategische agenda van Velsen en de ontwikkelingen in IJmondverband.
De eerste aflevering van Plein 45 wordt uitgezonden via dit kanaal van RTV Seaport op zondag 19 maart om 20 uur. Herhalingen zijn er op ma 20-3 om 10u, di 21-3 om 20u, wo 22-3 om 10u, do 23-3 om 16u, vr 24-3 om 20u en za 25-3 om 16u. Daarnaast is het programma vanaf zondagavond op elk gewenst moment te zien via Uitzending Gemist op de website www.rtvseaport.nl