Vanaf zondag nieuw politiek programma op RTV Seaport

Vanaf zondag nieuw politiek programma op RTV Seaport
© Foto RTV Seaport / PR

Vanaf zondag 19 maart komt RTV Seaport met het nieuwe tv-programma Plein 45. Dit programma geeft op toegankelijke wijze duiding aan de politieke actualiteit en belangrijke ontwikkelingen in de gemeente Velsen en de regio. In de eerste aflevering gaat het vooral over de strategische agenda van Velsen en de ontwikkelingen in IJmondverband.
De eerste aflevering van Plein 45 wordt uitgezonden via Ziggo-kanaal 40 van RTV Seaport op zondag 19 maart om 20 uur. Herhalingen zijn er op ma 20-3 om 10u, di 21-3 om 20u, wo 22-3 om 10u, do 23-3 om 16u, vr 24-3 om 20u en za 25-3 om 16u. Daarnaast is het programma vanaf zondagavond op elk gewenst moment te zien via Uitzending Gemist op de website www.rtvseaport.nl
Plein 45 bestaat uit drie blokken interviews van circa 20 minuten. In de eerste aflevering komen achtereenvolgens burgemeester Frank Dales, de raadsleden en fractievoorzitters Henk Wijkhuisen (D’66), Leo Kwant (LGV) en Iskandar Sitompul (Groen Links) en Ton van der Scheer van Ondernemersvereniging IJmond en Ron Eman van Rabobank IJmond aan het woord.
Onderwerpen zijn onder andere de Visie op Velsen en de burgerparticipatie bij de strategische agenda, de onderwerpen die worden besproken in de zogenaamde IJmondcommissie en het rapport de Kracht van de IJmond. Ook kan worden ingegaan op actualiteit, zoals de gevolgen van de uitslag van de verkiezingen voor Velsen en de regio.
[gss ids=”22478″]