Open Dag Zorgbalans zaterdag 18 maart

Open Dag Zorgbalans zaterdag 18 maart
FOTO RTV Seaport

Wie een keer van dichtbij wil bekijken hoe de ouderenzorg werkt, is zaterdag 18 maart welkom bij Zorgbalans. Vier locaties openen hun deuren.

De ‘Open Dag’ hoort bij de Week van Zorg & Welzijn; 13 t/m 18 maart. Bezoekers zijn in IJmuiden en Velserbroek welkom bij woonzorgcentrum De Moerberg en wooncomplex De Hofstede. In De Moerberg (IJmuiden) kunnen bezoekers een rondleiding krijgen en de ‘Zorgeloos Wonen’ appartementen bekijken. Men kan in gesprek gaan met medewerkers over de zorg in De Moerberg of over werk, vrijwilligerswerk en opleidingen bij Zorgbalans.

Er is muziek, men kan een gokje wagen, er zijn kramen met zelfgemaakte producten en hapjes. In Velserbroek kan men in De Hofstede kennismaken met teams en locaties van Zorgbalans: ontmoetingscentrum, thuiszorg, het Prettig Thuis-team en woongemeenschap De Molenweid laten zien wat ze voor ouderen betekenen. Verder beweegles en creatieve activiteiten, biljarten, controle bloedsuiker/bloeddruk. Zie ook: www.zorgbalans.nl/opendag.