Inkoopactie zonnepanelen en spouwmuurisolatie

Inkoopactie zonnepanelen en spouwmuurisolatie
FOTO Energiek Velsen

Lokale duurzame energiecoöperatie Energiek Velsen is twee nieuwe inkoopacties gestart in vervolg op eerdere inkoopacties. Eerder organiseerde Energiek Velsen zes succesvolle inkoopacties van plaatsing van zonnepanelen en twee spouwmuurisolaties voor particuliere woningen.

In het kader van de missie van de coöperatie om samen Velsen duurzaam te maken en het succes van de eerdere acties, staan de nieuwe inkoopacties ook nu in het teken hiervan. In maart worden diverse informatieavonden georganiseerd: 21 maart in IJmuiden, 28 maart in Driehuis en 30 maart in Velserbroek. Vanuit de gedachte dat je duurzaam samen doet, ondersteunt de gemeente Velsen een deel van de communicatie. In diverse buurten valt in de komende dagen een informatieflyer op de deurmat. Meer informatie op: www.energiekvelsen.nl.