Verkiezingsavond op 8 maart in samenwerking met RTV Seaport

Verkiezingsavond op 8 maart in samenwerking met RTV Seaport
FOTO RTV SEAPORT (2014) / Fotograaf Ron Pichel

Woensdagavond 8 maart is in Bibliotheek Velsen in samenwerking met RTV Seaport een verkiezingsuitzending met lokale politici en landelijke kandidaten voor de Tweede Kamer. Hülya Kat (D66), Beryl Dreijer (GeenPeil) , Dilan Yesilgoz (VVD), Suzanne Kroger (Groen Links) en Nina de Ridder (SP) schuiven in ieder geval aan en mogelijk volgen nog kandidaten van andere partijen.

Gertjan Huijbens en Esther van der Veur van Raadsplein TV gaan met de aanwezige politici in gesprek over wat de landelijke politiek voor Velsen kan betekenen. Iedereen is van harte welkom en kan vragen stellen aan de aanwezige gasten. En via de facebookpagina ‘Velsen in ban van de verkiezingen’ kun je alvast vragen aan de kandidaat Kamerleden kwijt. De uitzending is in de daaropvolgende dagen tot aan de verkiezingen te zien via Ziggo-kanaal 40 van RTV Seaport en op www.rtvseaport.nl via Uitzending Gemist. De avond Velsen in ban van de verkiezingen is gratis toegankelijk en begint om 19.30 uur in de Bibliotheek Velsen, Dudokplein 16 in IJmuiden. Mogelijk wordt de verkiezingsavond voorafgegaan door een Lagerhuis-jongerendebat in samenwerking met het John van Dijk Fonds en duurzaamheidsloket Du-Dock. De begintijd kan in dit geval worden vervroegd, dus houd de berichtgeving via de websites van de bibliotheek en de lokale omroep, de genoemde facebookpagina en social media in de gaten.