‘LED al lang geen ongezellig licht meer’

‘LED al lang geen ongezellig licht meer’
Winkel in duurzaamheid Du-Dock aan Plein 1945 IJmuiden. Foto: Ton van Steijn

Light Emitting Diodes zien we overal; in treinen, stoplichten, in zaklampen. LED gaat veel langer mee dan andere lichttechnologie, verbruikt een stuk minder elektriciteit en kost dus minder. Meer weten ga dan 2 maart naar Du-Dock.

Ook voor kostenbesparing in de eigen onderneming is ledverlichting een uitkomst. Ondernemers (ook mkb) kunnen volgende week donderdag naar de winkel voor een informele borrel om te horen wat er met verlichting en energiebesparing allemaal nog mogelijk is. Vanaf 16:30 uur op Plein 1945 nr 3. Tot 19:00 uur is er een deskundige van YESSS Electrical aanwezig.

Regelingen en ontwikkelingen, onder meer gestimuleerd vanuit de overheid, die het makkelijker maken om maximaal rendement te behalen komen ter sprake. Zoals fiscale regelingen en lease. Vragen over bespaarmogelijkheden op lichtinstallaties in kantoor, bedrijfsruimte, winkelruimte, werkplaats, stel ze. Meer: www.facebook.com/DuurzaamDock