Musical ‘De Grote Drie’ op 8 maart

Musical ‘De Grote Drie’ op 8 maart
Foto: Roy Beusker

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth spelen Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong in ‘De Grote Drie’. De musical werd donderdag 16 februari geschrapt wegens ziekte van Ellen Pieters en is verplaatst naar 8 maart (aanvang 20:15u).

Drie topvrouwen uit de musical- en cabaretwereld van nú kruipen in de huid van Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters), Conny Stuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenth). Laatstgenoemde is ’onze eigen’ Hanneke Drenth, geboren en getogen in Velsen en nu woonachtig in Haarlem.

Zij spelen dat de drie diva’s voor één keer een gezamenlijke show met hun grootste successen gaan geven. Hoe pakt dat uit bij drie theatersterren, die gewend zijn hun eigen hoofdrol te spelen? Als een show waarin de gouden stemmen (mét groot orkest) het repertoire laten glimmen. Van’Dobbe Dobbe Dobbe’ tot ‘Het is over’ en ‘Wat heb je gedaan, Daan’. Reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.