Rabobank blijft hoofdsponsor IJmond onderneemt

Rabobank blijft hoofdsponsor IJmond onderneemt

Rabobank IJmond is ook de komende jaren hoofdsponsor van IJmond Onderneemt, de regionale ondernemersprijs van OV IJmond, Omgevingsdienst IJmond en IJmond Werkt! De samenwerking past in het beleid van de Rabobank om de IJmond economisch krachtiger te maken.
‘Wij willen graag de financiële motor zijn voor ondernemers’, aldus Ron Eman, directeur Bedrijven van Rabobank IJmond. ‘Dankzij IJmond Onderneemt krijgt een zeer diverse groep ondernemers de kans om zich te presenteren aan een groot publiek. Dat draagt bij aan de economische kracht van de regio. Mede daarom hebben wij ervoor gekozen om de ondernemersverkiezing nog minstens twee jaar te ondersteunen.’
IJmond Onderneemt wordt op 14 november 2017 voor de achtste keer gehouden. Tijdens een wervelende verkiezingsavond worden drie verschillende prijzen uitgereikt: de IJmond Onderneemt Award, de IJmond Duurzaam Award en de IJmond Werkt! Award. De winnaars kunnen rekenen op veel media-aandacht, onder meer in businessmagazine De IJmondiaan.
‘De samenwerking met onze partners Omgevingsdienst IJmond en IJmond Werkt! verloopt heel prettig’, zegt OV IJmond-voorzitter Ton van der Scheer. ‘Dat geldt ook voor de bedrijven die de ondernemersverkiezing financieel mogelijk maken, waarvan Rabobank IJmond de belangrijkste is. Als het gaat om IJmond Onderneemt hebben wij in de afgelopen jaren een duurzame relatie opgebouwd. Wij zijn dan ook erg blij dat onze samenwerking voorlopig is geborgd.’
Zie ook www.ijmondonderneemt.nl.