Full Count en Gaaf! in Polderhuis

Full Count en Gaaf! in Polderhuis

Nederpop, rockklassiekers, soul, funk en ska. Zaterdag 25 februari willen de bands Gaaf! En Full Count vanaf 20:30 uur met hun muziek voor een vroeg voorjaar zorgen in café het Polderhuis, Vestingplein 58 Velserbroek. De toegang is gratis.

‘Swing into Spring’, zo noemt café-eigenaar Rinus Otte zijn initiatief om een podium te bieden aan twee coverbands uit de regio die herkenbare nummers spelen waarop gedanst mag worden. Gaaf! is in 2015 gestart door vijf ‘oudere jongeren’ uit de IJmond. Ze spelen Nederpop, maar ook klassiekers van U2, Pink Floyd, David Bowie en Simple Minds. Met dit repertoire heeft Gaaf!

Het tienkoppige Full Count uit Velsen/Haarlem bestaat bijna tien jaar en is bekend van optredens op feesten en festivals in de omgeving. De band brengt op soul, rock en ska. Full Count speelt zowel klassiekers van Otis Redding, Madness en Chaka Kan als moderner werk van Bruno Mars, Adele en Jason Mraz. Op de websites www.gaaf-coverband.nl en www.fullcount.nl meer informatie over de bands.