Kruising Zeeweg/Willemsbeekweg tijdelijk afgesloten

Kruising Zeeweg/Willemsbeekweg tijdelijk afgesloten
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Op maandag 20 februari 2017 start BAM Wegen – in opdracht van de gemeente Velsen – met werkzaamheden aan de kruising Zeeweg / Willemsbeekweg. Deze kruising wordt hiervoor tijdelijk afgesloten, terwijl de Willemsbeekweg gedurende deze periode wordt bestemd voor verkeer uit beide richtingen.

Het gaat om het gedeelte vanaf het parkeerterrein Plein 1945 (achterzijde van het Beursgebouw) tot en met de hoek Velserduinweg. Met behulp van borden zullen de tijdelijke verkeersmaatregelen duidelijk worden gemaakt. Deze werkzaamheden duren naar schatting drie weken. Een en ander is afhankelijk van het weer.
Deze werkzaamheden sluiten aan op die van de kruising Lange Nieuwstraat/Zeeweg. Dit werk is al eerder gestart en duurt volgens planning tot medio maart.

[gss size=”medium” ids=”22030,22029,22028,22027″]