Telstar: ’eerst achter dan winst na rust’

Een achterstand bij rust en dan na de thee de winst pakken. De selectie van trainer Michel Vonk slaagde er opnieuw in. Thuis tegen FC Oss stond Telstar na 45 minuten ook achter en wonnen de Witte Leeuwen uiteindelijk. Uit bij Helmond Sport idem dito.

Wat dient Vonk zijn mannen toe in de pauze? Een ding is zeker, hij zette ze evenals tegen FC Oss opnieuw op scherp. Was het voor de pauze alleen Benjamin van den Broek die scoorde, na de thee scoorden Fabian Serrarens, opnieuw Van den Broek en daarna Serrarens waarmee er 2-4 op het scorebord stond.

Dat Helmond nog 3-4 maakte mocht de pret niet drukken. Geweldig en het wachten is op een toelichting van trainer Vonk! Vrijdag wacht voor Telstar de énorm belangrijke thuiswedstrijd tegen Achilles’29. Flikt Vonk het weer!

%d bloggers liken dit: