Bijzondere momenten in een eeuwenoude kerk

Bijzondere momenten in een eeuwenoude kerk
Foto: RTV Seaport

De Engelmunduskerk in Oud Velsen startte afgelopen zondag met een nieuw eigen cultureel winterprogramma: Beleef bijzondere momenten in een eeuwenoude kerk. Het programma behelst onder meer concerten in diverse genres, toneelvoorstellingen, lezingen en zo meer Het eerste programma werd verzorgd door Bob en Luus.

Bob Wiebes en Lucia Hoenselaars speelden mooie klassiekers met een jazz-ondertoon, of meezingers met een vleug ” hoempapa “, maar altijd met een theatrale inslag en veel plezier. Lucia is bekend als Haarlemse singer/songwriter, die met haar gitaar hele zalen stil krijgt, zowel met covers als met haar eigen werk. Bob steelt al jaren harten van middelbare leeftijd als leadzanger van De Cassetteband, waarmee hij covers uit alle jaren ( maar vooral de jaren tachtig ) ten gehore brengt.