BeestenBenders wagen zich aan ‘bootcamp’

BeestenBenders wagen zich aan ‘bootcamp’
® RTV Seaport / Ton van Steijn

De Velsense BeestenBenders, die in 2016 samen nog de duurzame aanmoedigingsprijs wonnen, bundelden op woensdagmiddag 1 februari hun sportieve krachten tijdens het eerste BeestenBende-bootcamp. Zo’n 100! bootcampers verzamelden zich bij Het Polderhuis in Velserbroek. Samen met Velsense buurtsport-coaches startten ze met de warming-up meteen gevolgd door een heuse stormbaan met hindernissen en een ouderwets potje trefbal. het laatste onderdeel van een wel heel sportieve middag.
De BeestenBende is een gratis ‘club’, voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit gemeenten in heel Nederland. Als BeestenBende-lid help je mee om je buurt schoon te houden voor mens én dier. In ieder geval één keer per maand ruimen de kinderen in teams hun eigen wijk op. Elk team heeft minstens één volwassen begeleider. Als blijk van waardering maken de bendeleden in de loop van het schooljaar allerlei spannende (dieren) avonturen mee, binnen en buiten de gemeente.
Kijk voor meer informatie op www.mijnbeestenbende.nl

[gss ids=”21742,21748,21747,21746,21745,21744,21743,21749″]

%d bloggers liken dit: