Op naar de eerste Burgertop in Velsen

Op naar de eerste Burgertop in Velsen
© RTV Seaport / PR

Nog tien dagen te gaan en dan is het zover. De eerste burgertop in Velsen, die plaatsvindt op zaterdag 11 februari 2017 is een feit. De burgertop is een experiment met de bedoeling een dialoog op gang te brengen tussen burgers onderling. Zij gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van de gemeente Velsen. Brainstormen over welke ideeën er leven, welke kant gaat en moet het op, waar worden de inwoners enthousiast van. Kortom een bijeenkomst van en door burgers. Van de 8000 inwoners die door loting uitgenodigd zijn hebben zich inmiddels 145 personen aangemeld
Voor de organisatie van de top en de leiding tijdens de bijeenkomst is burgerbeest Remco Glas aangetrokken. “Het is een mooi initiatief van de gemeente en als geboren en getogen Velsenaar ben ik er trots op dat ik de verbinding mag leggen tussen de inwoners van Velsen onderling en de inwoners en de gemeente” aldus Remco Glas.
De gemeente Velsen kijkt uiteindelijk welke ideeën opgenomen kunnen worden in de strategische agenda 2020.
Alle inwoners en belangstellenden kunnen alles volgen en meepraten via de Facebookpagina “Velsen op Koers”.
Voor meer informatie www.velsenopkoers.nl

[gss type=”slideshow” ids=”21712,21714″]

%d bloggers liken dit: