‘Zitten op je stoel en toch bewegen’

‘Zitten op je stoel en toch bewegen’
Stoelgymnastiek.

Senioren, die gebruik maken van een rollator, kunnen zich aanmelden voor een proefles ‘stoelgym’ op 16 februari. Op een stoel blijven zitten en toch in beweging blijven is het doel.

Het is allemaal speciaal bedoeld voor 50-plussers, zo melden de stagiaires Felice en Renée van Duivenvoorde van Dorpshuis Het Terras aan de Dinkgrevelaan 17 te Santpoort. ”De deelnemers kunnen de gehele les op een stoel blijven zitten en toch in beweging zijn.”

”Met muziek en attributen creëren wij een gezellige sfeer”, zegt Van Duivenvoorde. Deelnemen aan de proefles! Meldt u zich dan aan via telnr 023-3031228. Of stap binnen bij Dorpshuis Het Terras. Meedoen aan de proefles op 16 februari is gratis. Daarna wordt het 1 euro per les.