Hongaarse pianiste in Mosterdzaadje

Hongaarse pianiste in Mosterdzaadje
Foto RTV SEaport / PR

De Hongaarse pianiste Eva Szalai brengt naast Beethoven (opus 109) en Rimsky-Korsakov (Sheherazade ) werk van de Nederlandse componist Stephen Westra naar ‘t Mosterdzaadje.

De opus 109 is een indrukwekkend meesterwerk. Daarnaast genieten van de pianobewerking van Sheherazade van Rimsky-Korsakov. Eva Szalai won veel prijzen, treedt op in heel Europa, Amerika en Israël. Ze soleert in pianoconcerten en ook met het Matangi Kwartet. Vrijdag 10 februari aanvang 20 uur in het gebouw aan de Kerkweg 29 Santpoort-Noord; tel 023 – 5378625.

Het Zwitsers Ensemble Erikkundu is zondag 12 februari vanaf 15 uur te beluisteren in ‘t Mosterdzaadje. Gespeeld worden elementen uit de Oriëntaalse muziek, de jazz en klassiek. Vanaf een half uur voor aanvang is de zaal open. Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten graag; www.mosterdzaadje.nl