Telstar leert jeugd ’Leven als een Prof’

Telstar leert jeugd ’Leven als een Prof’
© RTV Seaport / PR

In het betaald voetbal speelt het al en nu pakt Telstar, in samenwerking met Tata Steel, het creatief leerprogramma ’Leven als een Prof project’ op. De voetballers maken leerlingen van de groepen 7 en 8 wegwijs op het gebied van gezonde voeding en verantwoord met geld omgaan.

Elk programma heeft een ander tijdsbestek. Spelenderwijs wordt de kinderen iets bijgebracht, niet door de leerkrachten maar door spelers van Telstar. Bij elk programma komen twee voetballers op schoolbezoek, die hun kennis tijdens de opdrachten en spellen overbrengen.

Scholen kunnen zich aanmelden via administratie@sctelstar.nl of bel de club; 0255-546920. Aan het programma zijn geen kosten verbonden. Vandaag is de start bij de Jan Campertschool in Driehuis. Zij hebben gekozen voor de voedselspeurtocht. De klas gaat in twee groepen op pad.