Er is buitenaards leven!

Er is buitenaards leven!
© RTV Seaport/ Mark Metselaar

Maandagavond 23 januari is er weer een bijzondere uitzending van ‘SpiritualiTijd’ op RTV Seaport. De Amerikaanse Apollo 14 astronaut Edgar D. Mitchell werd in 1971 zesde man op de maan. In 1973 richtte hij het Institute of Noetic Sciences op, waardoor hij naast astronaut ook een vooraanstaand onderzoeker/spreker werd op het gebied van bewustzijn.

Mark Metselaar ontmoette hem in 2001 tijdens een conferentie in Den Haag en had daarna regelmatig contact over allerlei onderwerpen rondom wetenschap en spiritualiteit. Een interview met hem, voor radioprogramma SpiritualiTijd, lag in de planning. Edgar Mitchell overleed echter vorig jaar, op 85 jarige leeftijd. Mark: “Het interview is er dus niet van gekomen, maar ik heb nog wel veel erg interessant en uniek materiaal van hem, dat zeer de moeite waard is. Zo sprak Edgar Mitchell met name de laatste jaren van zijn leven veel over het bestaan van buitenaards leven.”

De uitzending is op 23 januari vanaf 21:00 uur te horen via: www.rtvseaport.nl/live-radio of FM 107.8

[gss type=”slideshow” ids=”21434,21435,21433″]