Stevige dreun voor Telstar

Met de wedstrijd uit tegen Fortuna Sittard aanstaande vrijdag in het vooruitzicht, incasseerden trainer Michel Vonk en zijn selectie thuis tegen RKC Waalwijk een stevige dreun; 0-4.

Telstar in eigen stadion verliezen. Dat is voor de voetballers niet leuk maar voor de supporters al helemaal niet. Je leeft er toch iedere week naar toe vanaf de tribune. En dan vier doelpunten tegen krijgen en zelf niet tot scoren komen is niet goed voor het zelfvertrouwen.

Hoewel Vonk’s mannen goed in balbezit waren was het al voor de pauze 0-2. Dan vraag je je als supporter af of de trainer in de kleedkamer ‘flink gaat knallen’. Ongetwijfeld denkt menigeen, maar het heeft weinig geholpen. Nou ja, Fortuna dat op de ranglijst lager staat, moet te verschalken zijn.

%d bloggers liken dit: