Velsen en IJmuiden in beeld bij EO

Velsen en IJmuiden in beeld bij EO
EO op weg naar Forteiland.

Televisieprogramma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ van de EO portretteert Velsen en IJmuiden. Stem van maandag 23 t/m donderdag 26 januari af op NPO2 (aanvang 17:50 uur) om dit te zien.

Presentatoren Bert van Leeuwen, Henk van Steeg, Kefah Allush, Hella van der Wijst en Mirjam Bouwman zijn voor dit programma op zoek naar dorpsverhalen, karakteristieke stadsgezichten en inspirerende verhalen over geloof, hoop en liefde. Dit keer dus in de gemeente Velsen.

Volgens de makers komt In Noord-Holland alles samen in onze gemeente; natuur, strand, robuuste havens en vissersboten, jachten en zeeschepen maar ook het stadsgevoel. Hella gaat met visser Jan Zwanenburg mee en leert de oude visserstaal. Mirjam ontmoet Brenda Mandjes die presentaties op scholen geeft. Ook Sidney, Marjoke en Poolse Piet komen in beeld. ‘Geloof en een Hoop Liefde’ gaat tevens naar het forteiland.

%d bloggers liken dit: