Schaken in Vishal Haarlem

Schaken in Vishal Haarlem
Anish Giri schaakt terwijl Hans Böhm staand meegeniet.

Schaakliefhebbers toonden dinsdag veel belangstelling voor het bezoek van schaakgrootmeesters Anish Giri en Erwin l’Ami en schaakexpert Hans Böhm aan Haarlem. In De Vishal op de Grote Markt werd er druk geschaakt.

Wat is er leerzamer dan tegen zo’n sterke opponent achter het bord plaats te nemen? En zeker ook nuttig als je de komende weken zelf in een van de vele amateurgroepen van het Tata Steel Chess Tournament speelt. Anish Giri ging met veel plezier met de schaakfans op de foto en deelde de nodige handtekeningen uit.

Woensdag 25 januari spelen Giri, Carlsen, Karjakin en de andere grootmeesters van de Tata Steel Masters de 10e ronde van het Tata Steel Chess Tournament in De Philharmonie in Haarlem. De 79e editie van het schaaktoernooi heeft plaats in Wijk aan Zee van 13 t/m 29 januari. Meer informatie op www.tatasteelchess.com