Publieksdag tunnel zaterdag afgelast

Publieksdag tunnel zaterdag afgelast
Zaterdag blijft de tunnel nog leeg.

Er wordt slecht weer verwacht morgen. Daarom laat Rijkswaterstaat de eerste publieksdag in de verbouwde Velsertunnel niet doorgaan. Voor morgen voorspelt het KNMI extreem weer met grote risico’s voor weggebruikers; code oranje, of mogelijk zelfs code rood.

Alle reden voor Rijkswaterstaat om dag 1 van de twee publieksdagen niet door te laten gaan. “Tegen deze extreme ijzel is niet op te strooien, zeker niet in een tunnel waarin niet wordt gereden”, klinkt het heel aannemelijk.

Om het voor belangstellenden toch mogelijk te maken de vernieuwde Velsertunnel te bezoeken is er komende zondag een tweede kans, mits het weer het toelaat. Rijkswaterstaat: “Op de tijd die staat vermeld op uw ticket van zaterdag. Neem uw ticket van zaterdag mee en toon deze zondag op de tijd die op het ticket vermeld staat bij de entree om toegang te krijgen”.

[gss type=”slideshow” ids=”21230″]