Kerstbomen verbranding in beeld

Kerstbomen verbranding in beeld
©RTVSeaport/ Dennis Gouda

Ze kwamen van links en rechts aangelopen, kinderen met kerstbomen voor elke boom €O,50. Zowel in IJmuiden en in Santpoort werden de bomen opgestapeld door de mannen van openbare werken. De bergen met bomen werden om 18:30uur aangestoken waarna de warmte goed merkbaar was.

kerstbomen-verbranding-santpoort-3 kerstbomen-ton-1 kerstbomen-ton-2 kerstbomen-ton-3 Kerstbomeninzameling kerstbomen-ton-5 kerstbomen-ton-6 kerstbomen-ton-7 kerstbomen-ton-8 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-1 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-2 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-3 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-4 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-5 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-6 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-7 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-8 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-9 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-10 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-11 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-12 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-13 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-14 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-15 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-16 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-17 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-18 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-19 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-20 kerstbomen-verbranding-ijmuiden-21 kerstbomen-verbranding-santpoort-1 kerstbomen-verbranding-santpoort-2 kerstbomen-verbranding-santpoort-4 kerstbomen-verbranding-santpoort-5 kerstbomen-verbranding-santpoort-6 kerstbomen-verbranding-santpoort-7 kerstbomen-verbranding-santpoort-8
<
>
©RTVSeaport/ Ton van Steijn

%d bloggers liken dit: