Stage Davids bij Michel Vonk

Stage Davids bij Michel Vonk
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Het trainingsveld van Telstar is een drietal weken de locatie waar oud-international Edgar Davids vertoeft. Onder de hoede van hoofdtrainer Michel Vonk werkt Davids in Velsen-Zuid aan z’n stage, die hem uiteindelijk het diploma trainer-coach 1 van de KNVB moet opleveren.

Davids, inmiddels 43 jaar neemt vandaag alvast een kijkje in het stadion. Edgar Steven Davids (Paramaribo, 13 maart 1973) speelde voor Ajax, AC Milan, Juventus, FC Barcelona, Internazionale, Tottenham Hotspur, Crystal Palace FC en Barnet FC. Hij speelde 74 interlands voor het Nederlands elftal.

Trainen met jongeren om hen op die manier te inspireren, dat is wat Davids wil. Hij liep eerder stage bij FC Twente en in Dubai en was tussen 2012 en 2014 speler/coach bij de club Barnet in Engeland.

[gss ids=”21175,21176,21177″]

%d bloggers liken dit: