Velsertunnelklus zit er bijna op

Velsertunnelklus zit er bijna op
Foto: Rijkswaterstaat

Het houten bord met de naam, ‘Velsertunnel’ erop, hangt weer op z’n plek. Destijds gemaakt door timmerman Gerrit Zorgdrager en inmiddels gerestaureerd plus van een nieuwe laklaag voorzien. Maar het is niet enige bord, want rond de tunnel hangen ook nieuwe verkeersborden.

Alsof we geen negen maanden durende renovatie achter de rug hebben. En waar iedereen met de schrik om het hart dacht ‘dit komt nooit goed’, ervaren de meeste tunnelgebruikers het inmiddels als een geslaagde operatie. ”En wat een sublieme oplossing om die ’lussen’ aan te leggen”, klinkt het uit de mond van heel veel automobilisten.

Maar het is nog even opletten geblazen want tot het voorjaar is Rijkswaterstaat geregeld bezig met herstel van het oorspronkelijke wegennet. Zo zijn er in de weken na de heropening verschillende nachtelijke afsluitingen op de A22.

%d bloggers liken dit: