Veel variatie in 2e talkshow NV Velsen

Veel variatie in 2e talkshow NV Velsen
Foto RTV Seaport/Peter Denkema

Ondernemende vrouwen, stoere bedrijven en muziek van Cornelis Vreeswijk. De tweede editie van de talkshow NV IJmond kende een programma met uiteenlopende gasten. RTV Seaport was erbij en maakte een reportage.

De presentatoren Michael Struis en Gertjan Huijbens lieten de bezoekers kennismaken met het netwerk Vrouwen van Velsen, Zeeboerderij IJmond, machinefabriek Venus & De Waard, Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg en Restaurant IJmond, dat iets zei over een grote verbouwing in 2017.

Telstar vertelde over de ambities van de voetbalclub. Ter afwisseling zong Ibo Bakker liedjes van Cornelis Vreeswijk. In rubriek ‘de Vaart in Velsen’ stelde Huijbens voor om het bezoekerscentrum SHIP (zeesluis) en het expositie- en debatcentrum BRAK in het Witte Theater onder te brengen.
Begin 2017 wordt besloten of de talkshow een vervolg krijgt.

%d bloggers liken dit: