Begin 2017 met een ‘Sneeuwjaarsduik’

Begin 2017 met een ‘Sneeuwjaarsduik’
Een echt frisse duik, in de sneeuw!

Dat duiken in de Noordzee op 1 januari weten we nu wel. Een duik in de sneeuw, da’s pas ‘cool’. SnowPlanet, aan de Heuvelweg 6-8 in Velsen-Zuid biedt het aan. “Trek je zwem- of zomerkleding aan en neem een duik in de sneeuw bij SnowPlanet. Dat is pas een extreem begin.”

Speciaal voor dit unieke evenement opent SnowPlanet op 1 januari 2017 de deuren al om 11:00 uur. Een uur later wordt het startschot gegeven voor het afleggen van een speciaal parcours in de sneeuw. De echte ‘lefhebbers‘ kunnen daar desgewenst een heuse duik in de sneeuw aan toevoegen. Daarna is het goed toeven in de ‘SelfService Schneeblick’, met uitzicht op de piste.

Deelname is gratis. Wie zo’n frisse duik neemt mag bovendien aansluitend met korting gebruik maken van de piste. Deelnemers dienen zich vooraf via de website www.snowplanet.nl/sneeuwjaarsduik-2017 aan te melden.