Wie wordt Vlogging King of Queen?

Wie wordt Vlogging King of Queen?
Nick Schilder backstage begin dit jaar.

Jonge vloggers krijgen van Tata Steel de kans om door te breken. Het staalbedrijf roept vloggers op om zich aan te melden voor het maken van een originele vlog tijdens het Tata Steel Chess Tournament, dat van 13 t/m 29 januari in Wijk aan Zee wordt gehouden.

Om deel te mogen nemen is schaakkennis niet vereist. Het gaat om een originele insteek voor je vlog. De vlogs mogen zowel in het Engels als in het Nederlands worden gemaakt. De minimumleeftijd voor deelname is 14 jaar. De geselecteerde vloggers krijgen elk een speeldag toegewezen voor het maken van hun vlog. De aanmeldprocedure is te vinden op www.tatasteelchess.com

De vlogs worden gedeeld via de website, facebookpagina en het Youtube kanaal van het Tata Steel Chess Tournament. De winnaar krijgt op 29 januari de Vlogging Award 2017 en een bedrag van 250 euro. Informatie vind je op www.tatasteelchess.com