Dodelijk slachtoffer steekpartij

Dodelijk slachtoffer steekpartij
©RTVSeaport/Dennis Gouda

Een steekpartij vanmorgen in een pand aan de De Ruyterstaat leverde een dodelijk slachtoffer op. Het zou gaan om een 52-jarige man, volgens de IJmuider Courant de eigenaar van café Cheers Jos Korver. De familie van het slachtoffer wordt nog geïnformeerd.

Naar aanleiding van de steekpartij werd een verdachte man in z’n been geschoten. Dit gebeurde in Driehuis. Aanvankelijk was de verdachte spoorloos, maar via Burgernet werd de man waargenomen op de Middenduinerweg. Op de Hertogweg in Driehuis kwam hij in het vizier van de politie. Een agent loste een waarschuwingsschot en schoot de verdachte daarna in z’n been. De man kon werd na het middaguur aangehouden en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Vorige maand werd nog een man neergestoken in de IJmuidense Zeeheldenbuurt. De politie doet zowel in IJmuiden als in Santpoort-Noord uitgebreid onderzoek. Over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend, aldus de politie.

[gss type=”slideshow” ids=”20786,20785,20787,20788,20790,20791,20784,20792″]