Staalbedrijf luistert naar kinderraad

Staalbedrijf luistert naar kinderraad
Prinses Laurentien en kinderraad bij Tata Steel.

De Raad van Kinderen vindt dat Tata Steel letterlijk en figuurlijk meer kleur kan krijgen. Verder moet het bedrijf populairder worden onder vrouwen. De kinderen vinden het ook belangrijk dat er voldoende groen is voor de werknemers om in de lunchpauze te kunnen ontspannen.

Prinses Laurentien was erbij toen werd afgesproken dat de Raad van Kinderen gaat helpen bij het organiseren van de volgende editie van Girls’ Day bij Tata Steel. Theo Henrar, directievoorzitter van Tata Steel, nam de boodschap aan.

De Raad van Kinderen is een initiatief van de Missing Chapter Foundation van prinses Laurentien. Het staalconcern wil kinderen uit de omgeving betrekken bij het vinden van oplossingen voor strategische dilemma’s. Het initiatief van prinses Laurentien past goed bij het omgevingsbeleid van Tata Steel, dat als thema ’Future Generations’ heeft.