Santpoortse kerstschatkamer in Limburg

Santpoortse kerstschatkamer in Limburg
Mirakels uit Santpoort.

De Kerstmarkt Magisch Maastricht op het Vrijthof is geheel vernieuwd. Het Santpoortse team van Mirakels, onder leiding van Dolf Langelaan en Mirella Hermans, is er bij betrokken en zette ’De Schatkamer van de Kerstman’ neer.

De schatkamer kreeg een prominente locatie, pal naast het ’Huis van de Kerstman’. De kerstmarkt in de Limburgse hoofdstad duurt nog t/m maandag 1 januari. Santpoort kent de organisatie van Mirakels nog van 2010, toen aan de voet van de Ruïne van Brederode een groots kerstdorp werd neergezet.

Niet vreemd dat de organisatoren, Ralph Bastiaens en Ralph Meijs, contact zochten met Dolf en Mirella. Zij kregen het verzoek om Kasteel Mirakels in 2016 om te dopen tot ’De Schatkamer van de Kerstman’. Bastiaens en Meijs laten in hun vernieuwingsplan romantiek en sfeer de boventoon voeren. Op de foto vlnr: Dolf Langelaan, Ralph Meijs, Mirella Hermans en Ralph Bastiaens.