Kerstsamenzang op Plein 1945

Kerstsamenzang op Plein 1945

Stadsschouwburg Velsen brengt een grote kerstshow op zaterdag 17 en zondag 18 december. Het gaat om de première van een muzikaal kerstfeest. De start is zaterdagavond om 19:00 uur op Plein 1945 met een samenzang.

Daarna gaat de stoet, onder begeleiding van de funband van Soli, in sfeervol verlichte kerstoptocht naar de Stadsschouwburg voor de Grote Kerstshow die om 20:15 uur losbarst. Het REX-huisorkest speelt er kerstliedjes. Op het toneel Velsens toptalent en de zaal mag meezingen onder leiding van het grote REX-kerstkoor van liefst 60 zangers. Een paar bijzondere Velsense momenten uit het afgelopen jaar passeren de revue.

Meer info en kaarten à 10 euro bestellen: www.stadsschouwburgvelsen.nl of 0255 – 515789. De samenzang is gratis.