Telstar pakt met tien man toch punt

Telstar pakt met tien man toch punt
Rafael van der Vaart zou zich aandienen in Velsen! Het shirt ligt al klaar.

Een punt heeft Telstar overgehouden aan de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. Al tien minuten na het eerste fluitsignaal, dankzij een overtreding in ‘de zestien’, moest Wesley Zonneveld er vanaf. Grote vraag bleef na afloop of de scheids het nu wel of niet bij het rechte eind had.

Dus bleef er voor Telstar weinig over dan vooral verdedigend te voetballen en moest Venlo het spel maken. Daarin slaagden de Limburgers deels. Ze hadden blessuretijd nodig in de eerste helft om te scoren. In scoren slaagden ze de tweede helft niet. Omdat Telstar dat dankzij centrale verdediger Crescendo van Berkel wel deed bleef het bij 1-1.

De grote winst zat ‘m natuurlijk niet in dat ene punt, maar dat Telstar ook met tien man stand heeft weten te houden in een uitwedstrijd. Dat moet de Velsenaren moed geven om er vrijdag 9 december thuis tegen FC Dordrecht met het volste vertrouwen tegenaan te gaan.