Bazaar: nieuwe boulevard

Bazaar: nieuwe boulevard

Over twee weken neemt De Beverwijkse Bazaar de boulevard en Hal 25 & Hal 26 officieel opnieuw in gebruik. In twee jaar tijd heeft De Bazaar een metamorfose ondergaan. Na Mihrab, Goudsouk, Hal 30 en Food Court Hal 30, zijn nu ook De Boulevard en Hal 25 & Hal 26 flink aangepakt.

Op 18 december nemen Ton van der Scheer (voorzitter Ondernemersvereniging IJmond) en George Zapantoulis (algemeen directeur) De Boulevard om 12:30 uur officieel in gebruik. De Boulevard is opnieuw bestraat. In het voorjaar komt er nieuwe beplanting en nieuw zitmeubilair.

Hal 25 & Hal 26 ziet er nu uit als een enorm cadeau, waarbij de strikken aangeven waar de entrees zijn. Rondom de ingebruikname komen festiviteiten. De Bazaar in Beverwijk is al 36 jaar dé plek waar ‘culturen’ samenkomen en naar verluidt de grootste overdekte markt in Europa.