Telstar uit tegen VVV Venlo

Telstar uit tegen VVV Venlo
© RTV Seaport / PR

Telstar voetbalt vrijdagavond in Venlo tegen de koploper in de Jupiler League. Eens kijken of er, na de nederlaag thuis tegen SC Cambuur, weer eens punten te pakken zijn. Voor de winterstop staan thuis FC Dordrecht en uit Jong FC Utrecht nog op het lijstje.

De eerstvolgende competitiewedstrijd na de winsterstop is op 20 januari tegen Fortuna Sittard uit. Met 19 punten staat Telstar nu op de veertiende plaats. Tegen VVV Venlo drie punten pakken zou kunnen betekenen dat de selectie van trainer Michel Vonk een plaats op de ranglijst kan stijgen.

Even nog voor alle duidelijkheid. De club besloot om tot en met Telstar-FC Emmen van 13 maart aanstaande alle spandoeken tijdens de thuiswedstrijden te weren. Aanleiding was het incident tijdens Telstar-Almere City FC, toen supporters gebruik maakten van een spandoek om vuurwerk binnen te smokkelen.