Nieuwe ‘Brasserie Beeckestijn’

Nieuwe ‘Brasserie Beeckestijn’
Brasserie Beeckestijn.

Het voor velen bekende luxe Restaurant Beeckestijn heeft plaats gemaakt voor de toegankelijke ‘Brasserie Beeckestijn’. Na maanden voorbereiding, inclusief crowdfund campagne, openden chef-kok Michel Nijsten (28) en event manager Susanne Ammerlaan (35) de deuren.

Nijsten en Ammerlaan wisten het direct toen ze de ‘Buitenplaats’ in Velsen-Zuid betraden. Albert Moorlag, chef en eigenaar van het voormalige restaurant, herkende de passie. Nijsten: “Ik wil de natuur naar binnen halen. Dat betekent dat ik werk met seizoensgebonden producten van leveranciers uit de streek en kruiden uit de eigen kruidentuin”.

De brasserie is open van dinsdag tot en met zondag; 8:30 tot 18:00 uur. Op maandagen en ’s avonds is te reserveren voor gezelschappen (vanaf 15 personen), voor events of ‘private dinners’. Kerst viert de brasserie met een feestelijk diner op kerstavond en een lunch op 1e Kerstdag. Telefonisch reserveren: 0255 – 760002

%d bloggers liken dit: