Nu ramkraak bij Gamma

Nu ramkraak bij Gamma
Ramkraak bij Gamma. Foto: Ton van Steijn

Bij de Gamma aan de Meubelmakerstraat in Velserbroek is vannacht rond vier uur een auto naar binnen gereden. De politie spreekt van een ramkraak. Niet alleen de schuifdeuren raakten zwaar beschadigd, ook reden de daders dwars door het hekwerk.

RTV NH meldt dat via burgernet werd gevraagd uit te kijken naar een beschadigde auto. Inmiddels heeft de politie in en rondom de winkel allerlei sporenonderzoek gedaan. Het is nog niet bekend hoe groot de buit is. De politie traceerde rond half acht vanmorgen een auto op de Erasmuslaan in Haarlem. Mogelijk is dit het vervoermiddel waar de ramkrakers gebruik van hebben gemaakt.

Het politieonderzoek is nog in volle gang. Eerder deze week werden ‘om de hoek’ bij de Praxis veel elektrische gereedschappen meegenomen. Ook daar was sprake van een ramkraak. Mogelijk zijn er camerabeelden gemaakt, waarop twee personen met petten op zijn waargenomen.