’Je suis Ali’ uitverkocht

’Je suis Ali’ uitverkocht
Efteling theaterproducties.

Kaarten voor het optreden van Ali B zijn er niet meer, maar er blijft voldoende over in de Stadsschouwburg om van te genieten. Neem Martijn Koning, de cabaretier die landelijk nieuws werd met zijn Sinterklaasconference. Zijn show ‘Koning van de Lach’ is op 14 januari.

Voor vrouwen op 8 december ‘de Vuile Huichelaar’. ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren’ is een avond met sketches en meezing-muziek. Voor de jeugd brengt het Ro Theater de familievoorstelling ‘Snorro, de gemaskerde held’ (8+) op 30 maart.

De Efteling komt 22 februari met de sprookjesmusical ‘Pinokkio’ (4+). Een familievoorstelling met onder meer Alexandra Alphenaar, Ara Halici en een kinderensemble. Naast vaste kinderrollen spelen in IJmuiden maar twintig kinderen uit de regio mee. Meer informatie: www.stadsschouwburgvelsen.nl