IJmond: één logo, één website

IJmond: één logo, één website
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Drie burgemeesters lanceerden vandaag officieel de website, waarop voortaan veel over dat wat er in de IJmond gaande is is terug te vinden. Nog niet alles, want dat heeft tijd nodig. Maar een ding is zeker ”het gevoel over onze samenwerking wordt steeds beter”, aldus burgemeester Frank Dales.

En het werd tijd om die groeiende samenwerking zichtbaar te maken. Daar werd een logo voor bedacht, in de vorm van een krakeling. Burgemeester Freek Ossel van Beverwijk wees er op dat het niet slechts om een vorm gaat. ”Het gebeurt allemaal in het belang van de inwoners. Die moeten er baat bij hebben.”

Burgemeester Mieke Baltus van Heemskerk sprak van “een uniek gevoel”. In het verleden, zo schetste ze, wilde het hier en daar nog wel eens ‘schuren’. Dat is in de ogen van de drie burgemeesters voorbij. De website is te vinden via: http://ijmondsamenwerking.nl

[gss type=”slideshow” ids=”20270″]