Eerste certificaten ’Digisterker’

Eerste certificaten ’Digisterker’
Geslaagd en met de wethouder (bovenste rij 3e van rechts op de foto.

’Digisterker’ is in het leven geroepen om mensen wegwijs te maken in de digitale wereld van de overheid (de e-overheid). Veel mensen weten niet hoe de digitale overheid werkt en hoe je DigiD aanvraagt.

De bibliotheek maakte mensen wegwijs in de digitale wereld met de cursus Digisterker en het inloopspreekuur Klik & Tik waar men leert omgaan met een computer. Zes cursisten en drie vrijwillige docenten rondden de cursus met vlag en wimpel. Wethouder Robert te Beest overhandigde gisteren de eerste certificaten uit aan de deelnemers van de Digisterker cursus.

Volgens Charles (docent) hebben de cursisten nu hun ’digitale rijbewijs’. Om te oefenen kunnen ze naar de bibliotheek. Dit is ook voor mensen zonder computer. Wil je ook leren omgaan met een computer of meer weten over de e-overheid? Stap binnen bij de bieb of kijk op bibliotheekvelsen.nl

%d bloggers liken dit: