Pittige pot tegen Almere City

Pittige pot tegen Almere City
Vonk had Edgar Davids als stagiair.

Almere City komt vrijdag naar Velsen-Zuid voor de wedstrijd tegen Telstar. De selectie van Michel Vonk staat met 19 punten nu op de elfde plaats. Winst zou prettig zien. Zeker met de uitwedstrijd een week later tegen Jong Ajax in het vooruitzicht.

Prettig is wel dat Calvin Valies weer voor de aanval beschikbaar is. De rappe renner heeft lang last gehad van een enkelbreuk, maar is hersteld en dat is in aanvallend opzicht prettig voor trainer Vonk. Die kreeg wel de verliespartij vorige week tegen VV Katwijk nog voor z’n kiezen. De gasten uit het vissersdorp wonnen vrij eenvoudig met 1-3 van de Witte Leeuwen en gaven Vonk daarmee ‘voetbalstof tot nadenken’.

De wedstrijd begint vrijdag om 20 uur en belooft naar verluidt ‘een pittige pot’ te worden. Winst staat voor trainer Vonk voorop. En Telstar kan de punten goed gebruiken!

%d bloggers liken dit: