RKGV Velsen: ’Herinnert u zich deze nog’

RKGV Velsen: ’Herinnert u zich deze nog’
RKGV Velsen in vroeger jaren.

In aanloop naar het 85e jubileumjaar, 2017, presenteert gymnastiekvereniging RKGV Velsen met regelmaat foto’s met de vraag: ‘Herkent u hen’? Reacties per e-mail sturen naar info@rkgv-velsen.nl

Wie herinneringen aan de gymnastiekvereniging of haar voorgangers DITO/DOS/TAVENU of OIV heeft, bel voorzitter Gerard van Broekhuijsen 06-30974608. Ze worden meegenomen voor de jubileumtentoonstelling op de website van de club.

De jubilerende club nodigt iedereen, die ooit lid was, uit bij gym-uren te komen kijken. ”Onderzoek wijst al jaren uit, dat Velsenaren te weinig bewegen. Meer 50-plussers laten bewegen is één van de jubileumdoelstellingen. Alle Velsenaren van 3 tot 93 worden uitgenodigd om gratis een bewegingsuur te proberen. Meer via: rkgv-Velsen.nl/locaties-activiteiten-en-lesuren/