‘Opgewekte Woning Club’ in Du-Dock

‘Opgewekte Woning Club’ in Du-Dock
Winkel in duurzaamheid Du-Dock aan Plein 1945 IJmuiden. Foto: Ton van Steijn

Er worden drie bewonersavonden gehouden waarvoor de Natuurkundigenbuurt, Zeeheldenbuurt en Heidebuurt (maar eigenlijk heel IJmuiden-Noord) worden uitgenodigd. Onder de noemer ‘Opgewekte Woning Club’ wordt een programma over ‘comfortabel wonen’ gepresenteerd.

Een en ander heeft plaats in ‘de Du-Dock winkel’ aan Plein 1945, tegenover het gemeentehuis. De avonden zijn op 17 november, 1 en 22 december. De aanvang is 19:30 uur.

Weten hoe je je energiekosten en CO2-uitstoot omlaag kan brengen en tegelijk comfortabeler kunt wonen? Kom naar de Opgewekte Woning Club en ontdek wat er in je eigen huis mogelijk is. Velsen biedt deze bijeenkomsten kosteloos aan, om zo samen een bijdrage te leveren aan een duurzaam Velsen.